Slipa marmorgolv | Stockholm & Göteborg

Vi ger ditt marmorgolv ny glans

Även ett slitstarkt material som marmor måste tas om hand regelbundet. Med vår kompetens inom golvslipning kan vi slipa ditt marmorgolv och ge det ny glans. Vi har lång erfarenhet av att slipa marmorgolv i bostäder och offentliga lokaler Stockholm och Göteborg.

Välkommen att kontakta oss för offertförslag eller mer information om våra tjänster. Vi erbjuder ett kostnadsfritt besök där vi kan utvärdera ditt marmorgolv.

Med vår kunskap om marmorslipning kommer du att få större glädje av marmor som golvyta. Ett smutsig och grått golv kan enkelt återgå till sin gamla glans med en korrekt utförd slipning. Det blir till ett blankt, lättstädat, slitstarkt och miljövänligt golv.


Ett material som kräver kunskap

Marmor är ett krävande material som måste hanteras med försiktighet. Vi har utrustningen, utbildningen och kunskapen som behövs för att slipa ett marmorgolv på ett korrekt sätt.

Marmor är ett populärt golvmaterial av många skäl. Den viktigaste är materialets tidlösa skönhet, elegans och känsla av exklusivitet. För att behålla dessa egenskaper är det viktigt med regelbundet underhåll. För att ett marmorgolv ska hålla sig snyggt behöver det rengöras, slipas och poleras.

Är ditt marmorgolv skadat? Sprickor är inget ovanligt problem när det handlar om marmorgolv. Med hjälp av spackling, slipning och polering kan vi renovera ditt golv och ge det en ny och fräsch. Vi slipar marmorgolv i både Stockholm och Göteborg med närområden.

Slitage får marmorgolvet att blekna

Smuts, väder och vind, slitage, repor och stötar kan få vilket marmorgolv som helst att blekna. När vi utför slipningar av marmorgolv vill vi absolut inte att pris eller kvalitet ska bli ett hinder för kunden. Därför ser vi till att erbjuda marknadsmässiga priser utan att någonsin kompromissa med kvaliteten. Detta är en svårslagen kombination som har gett oss ett stort nätverk av samarbetspartners och nöjda kunder.

Slipa marmorgolv Stockholm, Göteborg – tre viktiga steg

  • Rätt verktyg. Det är viktigt att använda rätt verktyg och material av professionell kvalitet för att slipningen ska bli lyckad. Därför använder vi slipmaskiner med variabla hastighetsinställningar och dammuppsamling. Se till att använda rätt material så att ditt marmorgolv inte blir matt eller repas.
  • Sluta i rätt tid. För hårt tryck eller en för utdragen slipning kan skada marmorgolvet – vi vet hur hårt och länge vi ska slipa. Vi kan slipa precis så mycket som behövs för att repor och ojämnheter samtidigt som du bevarar stenens finish.
  • Säkerheten. Vi kompromissar aldrig med säkerheten och bär alltid korrekt säkerhetsutrustning under arbetets gång.

Välkommen att kontakta oss – experten på att slipa marmorgolv i Stockholm och Göteborg.

Allt om att slipa marmorgolv hittar du hos oss!