Slipa betonggolv Göteborg

Stora fördelar med att slipa betonggolv

Det finns många fördelar med betonggolv. Delvis att det är tåligt, det klarar slitage i tunga industrilokaler och det går att slipa betonggolv ett flertal gånger.

Ett annat stort plus är att betonggolv är miljövänligheten. Betong innehåller endast naturliga material: grus, lera och kalk. Ett nyslipat betonggolv är lättstädat håller sig snyggt i åratal utan tidsödande och krånglig skötsel. Med golvvärme så får man dessutom en varm och skön yta på sitt betonggolv. Den enda nackdelen är ätt golvet är ganska hårt – tappar man en tallrik så kan man räkna med att den går sönder.

Ge ditt betonggolv nytt liv

Är ditt betonggolv slitet, fläckigt eller ojämnt? Ingen fara! Vi på vår firma är specialister på att förvandla betonggolv med professionell slipning och behandling. Med vår expertis, erfarenhet och avancerade utrustning skapar vi eleganta och hållbara golv som ökar fastighetens värde och attraktivitet.

Vi använder modern slipningsteknik för att ge ditt betonggolv en jämn och fin yta. Vår noggranna process tar bort ojämnheter, skador och fläckar, vilket ger ett snyggt och tåligt resultat.

Efter slipningen kan vi polera och försegla ditt betonggolv för att ge det en imponerande glans och extra skydd. Poleringen lyfter fram betongens naturliga skönhet och skapar en lyxig känsla, medan förseglingen skyddar golvet mot smuts, fläckar och slitage.

Kontakta oss!

Betonggolvslipning för företag och hem i Göteborg

Vi erbjuder skräddarsydda lösningar för betonggolvslipning i bostäder, kontorslokaler, industribyggnader och offentliga utrymmen, allt efter dina krav och önskemål. Vi tar hänsyn till dina specifika behov för att skapa ett golv som är både estetiskt tilltalande och funktionellt.

Med lång erfarenhet av betonggolvslipning och en passion för att skapa vackra, praktiska golv är vi det självklara valet för dina betonggolv i Göteborg. Vi håller oss ständigt uppdaterade om de senaste teknikerna och trenderna för att erbjuda dig de bästa lösningarna.

Vi på vår firma erbjuder professionell betonggolvslipning för företag och privatpersoner i Göteborg med omnejd. Med vår expertis, kvalitetsutrustning och kundorienterade service skapar vi stilfulla och slitstarka golv som passar alla miljöer.

Professionell slipning och polering av betonggolv

Att förvandla betonggolv till eleganta och hållbara ytor kräver genuint hantverk, teknisk skicklighet och konstnärlig känsla. Våra erfarna hantverkare har gedigen kunskap inom slipning och polering av betonggolv. Vi håller oss ständigt uppdaterade om branschens senaste tekniker och trender. Detta gör att vi kan erbjuda dig bästa möjliga service och en finish av högsta kvalitet.

Kundnöjdhet är vår främsta prioritet, och vi erbjuder en nöjdhetsgaranti för alla våra slipnings- och poleringstjänster. Det innebär att vi inte är nöjda förrän du är det, och vi arbetar ständigt för att överträffa dina förväntningar.

Kontakta oss och beställ betongslipning idag!

Passar bra i hus med betongplatta

Betonggolv passar bra för hus som är byggda på betongplatta och har golvvärme. Man tar bort golvbeläggningen och slipar sedan den underliggande betongen. Du kommer inte att behöva någon speciell sorts betong för att nå ett bra resultat, det är slipningen som skapar en vacker yta på det gamla golvet.

Vill man ha en annan färg på betongen när man bygger nytt så går det också bra. Man kan färga betongen med pigment eller lägga in en vacker ballast i betongen, som exempelvis marmorkross. Det är alltid svårare att lägga betonggolv i ett hem som inte redan har en betongplatta, men det går att gjuta ett golv i ett trähus om bjälklaget anses vara tillräckligt stabilt. Men detta bör bedömas från fall till fall.

Snabbt och smidigt arbete

Själva arbetet med att lägga ett betonggolv går i de flesta fall ganska snabbt och smidigt. Första slipas golvet i två steg, därefter täcker man det med vattenglas, som är en lösning av natriumsilikat. Detta för sedan sjunka in i golvet, när det har torkat bildar det ett hårt och vattentätt skikt tillsammans med betongen. Därefter slipar man golvet i flera omgångar tills man uppnår ett riktigt blankt resultat.

Därefter är det bara att flytta in och börja möblera på det nyslipade betonggolvet. Skötseln är enkel: dammsug och våttorka. Såpan impregnerar betongen så att den blir resistent mot smuts.

Ett slipat betonggolv håller länge – under hela byggnadens livstid – och kommer inte att behöva slipas om i första taget. När huset en dag ändå rivs så kan man krossa den och använda den som fyllning i exempelvis vägbyggen

Låt oss slipa ditt betonggolv – du kommer att få ett snyggt, tåligt och miljövänligt golv som håller i många år.

 

Allt om att slipa betonggolv hittar du hos oss!